Rekreacija i zabava svih generacija! Za samo 75 kuna provedite dan u termama s prekrasnim pogledom na Ptujski dvorac!


Termalni park u Termama Ptuj

Starorimski obojen Termalni park Terma Ptuj zajedno s unutarnjim i vanjskim kupalištem obuhvaća oko 4.200 m2 vodenih površina. Koristiti možete 6 vanjskih bazena, 7 vanjskih tobogana, 6 unutarnjih bazena i 1 unutranji tobogan. Kupališna ponuda uključuje i svijet sauna u unutarnjem dijelu Termalnog Parka kojeg možete koristiti od 7.8.2017 dalje.

Ogroman vodeni park nudi vam obilje zabave i adrenalina. S vanjskim i unutarnjim bazenima, velikim i uzbudljivim toboganima, sporom rijekom i bazenom s valovima, jedan je od glavnih razloga zbog kojih je u Termama Ptuj uistinu svjetski!

Tobogani za sve ljubitelje adrenalina

Za sve ljubitelje adrenalina u Termama Ptuj osigurali su spust niz tobogane u vanjskom Termalnom parku Terma Ptuj. Adrenalin pruža sedam tobogana među kojima se ističe Tajfun. Spust s njega počinje s 15 metara visine, a dug je 170 metara. U jastucima na napuhavanje može se istovremeno spustiti do 5 osoba odnosno, cijela društva ili obitelj. 

Nakon spusta toboganom Tajfun, puls umirite u bazenu s valovima ili sporoj rijeci, a plivačke kilometre, potom možete skupljati u 50-metarskom olimpijskom bazenu. Na bazenima su cijelo ljeto organizirane animacije za kupače svih dobi: vodene igre, turniri u odbojci na pijesku, mini golf, fitnes na otvorenom i nagradne igre. Možete se opustiti i na energetskoj masaži na otvorenom, nakon koje ćete se osjećati kao preporođeni.

U međuvremenu ne trebate brinuti za svoju djecu, jer njima u Termama Ptuj sigurno neće biti dosadno. Cjelodnevni sportski programi, tečajevi plivanja, motoričke igre i igre vještine, spuštanja toboganima, upoznavanje zanimanja i kreativne radionice pobrinuti će se za cjelodnevnu animaciju najmlađe i starije djece.

Termalni park svakog je ljeta prostor održavanja mnogobrojnih zabavnih priredbi i događaja. Zbog njih je i poznat kao jedno od najpopularnijih i najmlađih slovenskih kupališta

Vodena zabava i opuštanje i u slučaju naoblaka

Unutarnji dio kupališta raspolaže sa šest bazena. Najmlađima je na raspolaganju dječji bazen, a hrabri se mogu okušati na zatvorenom toboganu. Nešto izoliranije su podvodne masaže u dva whirlpoola i terapijski bazen. A za dodatno opuštanje na raspolaganju su i saune, masaže, kupelji i fitnes (uz doplatu) . Posebnost je u kupališnoj ponudi sauna u vinski bačvi.