Luksuz u srcu Baranje! 2 noćenja s doručkom i baranjskom večerom za 2 osobe u Hotelu Lug 4* + 2 ulaznice za bazene u Kneževim Vinogradima + piće dobrodošlice + butelja kvalitetnog vina, već od 549 kn!

61 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od užurbane svakodnevice u baranjsku oazu mira, odmorite od gradske vreve i napunite baterije uz izvrsnu ponudu Hotela Lug. Prije kupnje kupona odaberite između VIKEND ili TJEDNE opcije! Kupon je iskoristiv do 30.09.17.!


Istražite tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan odmor u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug. Iskoristite tople ljetne dane i priuštite sebi odmor iz snova u netaknutoj prirodi! Dopustite si uživati u našem porostranom dvorištu – provedite ugodno druženje u jednoj od prekrasnih sjenica, zaigrajte tenis na teniskim terenima, uživajte u pogledu na mirnu prirodu koju krase i dobro znani konji Hotela Lug te isprobajte vrhunske gastronomske okuse u novouređenom restoranu Kod zlatnog bunara. 

Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će Vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo.

Luksuzni Hotel Lug**** smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, nalazi se samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka. 

Svojim gostima trude se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.

Hotel je pets friendly!

Naš facebook pogledajte ovdje!