Ljetujte u predivnim Ičićima kraj Opatije! Uživajte u luksuznoj Villi Gauss, savršenoj destinaciji za odmor i opuštanje i odaberite paket za 2-6 osoba uz 2 ili 5 noćenja već od 729kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor sa ekipom ili svojom ljepšom polovicom uz smještaj u luksuznoj Villi Gauss! Prije kupnje kupona odaberite između čak 10 opcija i odličnih povoljnih paketa, ovisno o željenom smještaju i broju noćenja! Djeca do 12 godina plaćaju 50% jeftiniju cijenu za doručak (na licu mjesta)! Kupon je iskoristiv do 30.09.17.!

Villa Gauss je vrhunski turistički objekt. Izgrađena je na ideji oaze najkvalitetnijeg mogućeg odmora. 

Sastoji se od ukupno 12 soba s vlastitom kupaonicom i 4 apartmana koji kao i sobe nude jedinstven pogled na more sa svojih terasa. 

Uz sobe u villi se također nalazi dnevni boravak sa LCD televizorom. 

Grijanje je dostupno putem klima uređaja u cijeloj villi.

Wi-fi je besplatan i dostupan u cijeloj vili.

Impresivna građevina od 950 kvadratnih metara je od plaže i ACY marine udaljena tek 500 metara zračne linije. 

Nalazi se iznad glavne ceste za Opatiju, u neposrednoj blizini glavne prometnice prema Učkoj. 

Idealno smještena i potpuno opremljena, Villa Gauss će dostojno zamijeniti Vaš dom i omogućiti Vam nezaboravan odmor ispunjen svim blagodatima koje poželite.

Ičići

Ičići su malo mjesto sa 800-tinjak stanovnika, ali ne bismo niti malo pretjerali ako bismo ih opisali kao raj na Kvarneru. Ičići su poput malog neotkrivenog dragulja koji nudi pregršt zabave. 

Ovo prekrasno mjestašce je u potpunosti posvećeno turizmu pa je i logična iznimno bogata ugostiteljska ponuda. Nautički turizam i raznovrsnost ponude sportsko-rekreacijskog sadržaja se savršeno uklapaju u boravak u Villi Gauss.

 Slobodno vrijeme izvan vile tako možete provesti na plaži koja je godinama nagrađivana popularnom plavom zastavom ili na obalnom šetalištu dugačkom čak 12 kilometara. 

Kompletnost i raznovrsnost koju nude Ičići stoga odgovara svim zahtjevima gostiju.

Obiteljskom odmoru ovdje možete dodati avanturistički i sportski duh te na taj način stvoriti divne uspomene.