Ljeto na Kvarneru! Uživajte uz 2 ili 4 noćenja u sobi (na morsku stranu bez nadoplate prema raspoloživosti) na bazi buffet doručka i večere u Hotelu Opatija u Opatiji, za dvoje već od 1499 kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u biseru mediterana prelijepoj Opatiji uz buffet polupansion... Djeca do 6 godina GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi u terminu do 05.09.17.!

Hotel Opatija smješten u samom centru grada savršena je destinacija za luksuzan odmor, a još od davne 1840. godine omiljeno je odredište elite i poznatih umjetnika iz cijeloga svijeta koji su dolazili u opustiti se na tzv. mediteranskoj "ariji"!

Hotel Opatija smješten je u srcu primorskog grada istog imena. Nalazi se u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i poznatog opatijskog šetališta. Opatija, često zvana Biser Jadrana, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i ima najdužu turističku tradiciju na Jadranu. 

Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om. 

Zanimljivosti iz ponude Hotela Opatija: 

rezidencijalna građevina u carskom i kraljevskom stilu

200 soba (od toga 93 klimatizirane)

slikovita hotelska terasa

zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom

6 konferencijskih dvorana

teniski tereni

vlastita parkirna mjesta

18 km udaljen od Rijeke

44 km udaljen od zračne luke Krk (RJK).