Sistematski pregled za MUŠKARCE uključuje spec. pregled,kompletni pregled krvi i urina,UZV prostate i trbuha,EKG,spirometriju,ortoreter i audiometriju uz 62% popusta u Poliklinici Car u Zagrebu!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako birate zdravlje, izabrati ćete Polikliniku Car! Crno Jaje donosi Vam ponudu koja se ne odbija - cjelokupni sistematski pregled za muškarce u Zagrebu uz čak 62% popusta!

Poliklinika je smještena u Novom Zagrebu, naselju Središće, u Ulici Savezne Republike Njemačke 4-6, između jezera Bundek i Avenije Dubrovnik, novog kulturno-trgovačkog centra Zagreba.

Poliklinika je osnovana sa ciljem da se kvalitetno objedini preventivna, visoko specijalizirana  i tradicionalna medicina.

Sistematski pregled za muškarce uključuje:

kompletan pregled krvi i urina (kompletna krvna slika, jetreni testovi, masnoće, elektroliti i pregled urina)
UZV prostate
UZV trbuha (bezbolni pregled unutarnjih trbušnih organa, uvid u jetru, žuč, gušteraču, slezenu, mokraćni mjehur, bubrege). Pregledom se utvrđuje veličina i izgled organa te postoje li promjene u smislu cista, kamenaca ili tumorskih promjena.
EKG
spirometrija (test funkcije pluća)
ortoreter (ispitivanje vida)
audiometrija (ispitivanje sluha)

Na kraju specijalističkog pregleda, dobit ćete završno mišljenje.


Obavezno je kontaktirati Polikliniku Car najkasnije do 01.08.2013. radi dogovora oko termina pregleda, a pregled je moguće napraviti najkasnije do 30.09.2013.