[BIOGRAD NA MORU] Godišnji odmor u Dalmaciji! 8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona uz smještaj u sobama i studio apartmanima Hostela Sanja u Biogradu na Moru, sve za dvoje i za samo 2499kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Hostelu je dostupan besplatan internet i parking! Sve sobe imaju balkon i TV. Jedno dijete do 4 godine ima GRATIS smještaj! Kupon vrijedi isključivo odabrani termin 19.08.-02.09.17.!

Opis Hostela Sanja: 

br. ležaja 2

br. pom ležaja 1

br. spavaćih soba 0

terasa

Udaljenost od mora: 900

Udaljenost od centra: 900m

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Ovoga ljeta svoja vrata za Vas je otvorio Fun Park Mirnovec koji je udaljen svega 4 km od Biograda! Prvi tematsko - zabavni park u Hrvatskoj na 45 tisuća četvornih metara nudi adrenalinsku zabavu za djecu, teenagere i cijelu obitelj. Posjetitelji parka na raspolaganju imaju preko 20 atrakcija podijeljenih u tri tematske cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Ne propustite ludu zabavu!