[SPLIT] Nevjerojatno dobra ponuda za sve dame!!! Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus za samo 195 kuna! Obavite pregled na vrijeme i sačuvajte svoje zdravlje!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izbjegnite redove i mjesece čekanja i obavite to kvalitetno i brzo, kupnjom ovog kupona! Isti možete kupiti za sebe ili na pokon!

Poliklinika LabPlus u želji da Vam olakša brigu o vlastitom zdravlju, bez čekanja i nepotrebne birokacije donosi vrhunsku ponudu u SPLITU:


Mogućnost testiranja tijekom cijelog dana (u redovno radno vrijeme).
Uzimanje brisa od strane ginekologa.
Prevencija ozbiljnih zdravstvenih posljedica.
Stručnost iskusnog medicinskog tima i ugodan ambijent.
Najmoderniji uređaji za analizu i laboratorijske pretrage.
Rezultati unutar 2 tjedna.

Osobe zaražene klamidijom, mikoplazmom i ureaplazmom najčešće nemaju nikakve ili veoma blage, neprimjetne simptome. Najčešće se javlja svrab, pojačan sekret, peckanje prilikom mokrenja i bol za vrijeme seksa.

Poremećaj u sastavu vaginalne flore izazvan pretjeranim rastom štetnih bakterija u vagini. Javlja se pojačan sekret neprijatnog mirisa. Najčešći uzročnici su često mijenjanje partnera, preduga upotreba tampona, antibiotici, upotreba dijafragme.


Posljedice ne liječenja mogu biti opasne - neplodnost, vanmaterična trudnoća, spontani pobačaji.

Vaginalnim brisevima se utvrđuje prisustvo patogenih organizama kao što su bakterije i gljivice. Na osnovu ovih analiza mogu se utvrditi uzročnici infekcije.


Odmah nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon: 021 789 789

Analize se obavljaju najmodernijim instrumentima uz upotrebu najkvalitetnijih reagensa za laboratorijske pretrage.

Medicinske i biokemijske analize osnove su dijagnosticiranja stanja organizma. 70% dijagnoza postavlja se na temelju laboratorijskih pretraga koje su početni korak u liječenju i kontroli različitih bolesti. Kvaliteta, uslužnost i visoki standardi njihov su prioritet.