Adrijana putovanja - DVORCI DUINO I MIRAMARE 16.09.17.! 1-dnevan izlet uz prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja ispred agencije...za 225kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 - 506) u 05:00 sati! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za termin 16.09.17.!

DVORCI DUINO I MIRAMARE 

16.9.2017.

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 - 506) u 05:00 sati. Vožnja u pravcu Italije, uz usputna stajanja. 

Po dolasku u DUINO, razgled istoimenog dvorca, s kojeg se pruža prekrasan pogled na strme litice i more. U tom dvorcu je pjesnik i pisac Rainer Maria Rilke stvarao svoja djela. Nastavak vožnje do TRSTA i dvorca Miramare, smještenog na obali Tršćanskog zaljeva, tik do mora. Dvorac je izgrađen 1856. g. i bio je ljubavno gnijezdo cara Maximilijana Habsburškog i njegove supruge, belgijske princeze Charlotte. Razgled dvorca te obilazak vrta i park šume koja ga okružuje, uz doplatu ulaznice. Slijedi odlazak u grad, šetnja gradom i slobodno vrijeme za shopping i sadržaje po želji. 

Povratak u Zagreb u kasnijim večernjim satima.