[POSEDARJE do 22.08.17.] Smještaj u Apartmanima Tamarix**** u Vinjercu na 3 ili 8 dana u studio, dvoetažnom ili grand apartmanu uz uslugu doručka za 2 ili 4 osobe već od 1489 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten na obali, na morskom žalu sa šljunčanom plažom udaljenom dvadeset metara od apartmana. Tamarix pripada staroj zaštićenoj jezgri u kojoj posjetitelj nalazi mir i odmor jer je odvojen od urbanog života i masovnog turizma.

U Tamarixu svaki posjetitelj ima svoje mjesto jer je orijentiran na goste koji traže originalan i prirodan odmor. Sastoji se od sedamnaest udobnih i prostranih apartmana, opremljenih i za duži boravak (kuhinja, hladnjak, televizor).

Tamarix je, nakon dugo godina, obnovljen i ponovno na raspolaganju turistima koji traže odmor u neposrednom dodiru s prirodom i tradicijom. Boravak u Tamarixu je sada novi doživljaj. On je opet tu. Ostaje ime Tamarix u Vinjercu.

Vinjerac

Vinjerac je slikovito ribarsko mjesto okruženo parkovima prirode, a svega nekoliko minuta vožnje udaljeno od čvora Maslenica, na autocesti Zagreb-Split. Uvučen u more i skriven od urbanog života, Vinjerac čuva identitet prošlog vremena. To je oaza mira i odmora, turistički nepoznata koja obećaje i daje.

Ugođaj zaokružuju ljubazni domaćini koji čuvaju tradiciju i običaje Vinjerca. Dojmit će svakog posjetitelja te mu omogućiti da se osjeća kao kod kuće.

Sadržaji u Vinjercu su dostatni zadovoljiti potrebe turista. U mjestu se nalazi nekoliko restorana poznatih po ribljim specijalitetima, trgovina, pošta, tržnica a u bližoj okolici više opskrbnih centara - na udaljenosti od samo 15 km. Novost je obnovljeni hotel Tamarix s konfornim apartmanima, što je prekretnica u turističkoj ponudi Vinjerca.

Vinjerac pruža opušten, lijep i zdrav odmor.