[VELA LUKA - KORČULA] Guštanje u hotelu Korkyra 4*! 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona, 1 ručak tijekom boravka, prijevoz brodom do plaze Azzurro, piće dobrodošlice...za dvoje već od 6740kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravno ljeto u samom centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke... Kupon za paket aranžman vrijedi do 01.09.2017.!

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Wellness centar hotela Korkyra nudi sve za regeneraciju tijela i vraća mu polet. Pronađite ponovo unutarnju ravnotežu, kako biste se mogli usredotočiti na svoje osobne ciljeve. Za samo nekoliko dana ili tjedana obnovite svoju energiju.

Hotelski bazen, pravi dragulj u zelenoj oazi atrija, poziva Vas na opušteni boravak i uživanje, naravno uz pokoji zalogajčić i osvježavajući napitak. Ljeti je također i kulisa za razna događanja i priredbe. Ležaljke i ručnici uz hotelski bazen su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.