[LOVINAC] Vraćate se autocestom sa mora ili tek krećete? Usput ne propustite! 1-dnevni izlet uz najam e-bike-a, degustacijski doručak na Farmi Raspjevana Koza, ručak, Zipline... za 200kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vraćate se sa mora ili tek krećete? Provedite savršen dan na samo 2 kilometra od izlaza Sv. Rok! Kupon vrijedi za 1 od ponuđenih termina - 06.08.; 07.08.;08.08.; 09.08.; 10.08. ili 11.08.17.! Vlastiti prijevoz do izleta, u cijenu uključen samo prijevoz unutar izleta!

PROGRAM:

09:00 h Dolazak pred agenciju (Svetog Mihovila 11, 33244 Lovinac), upoznavanje s vodičem i programom izleta, preuzimanje i osnove korištenja e-bike-a

09:30 h Dolazak na farmu Raspjevana Koza, degustacijski doručak uz piće dobrodošlice

10:00 h Kreće se prema zaseoku Piplica, vožnja se nastavlja kroz Gornju Ploču, te nastavlja prema brdu Zir

11:00 h Dolazak i uspon na Zir sa kojeg se pruža nevjerovatan pogled na Lička polja, odmor

13:00 h Silazak sa Zira i nastavak vožnje preko Kika prema Izletištu Cvituša

14:00 h Ručak na Izletištu

15:00 - 17:00 h Slobodne aktivnosti na Izletištu (Zipline, mali nogomet, odbojka, streličarstvo)

17:00 h Završetak izleta

Vlastiti prijevoz do izleta, u cijenu uključen samo prijevoz unutar izleta!

Možete se osvježiti u Medo Baru i uživati u prekrasnoj prirodi, a usput se okušati i u našoj ponudi zipline-a.


Općina Lovinac je smještena na južnom rubu Ličkog polja, a obuhvaća područje od 342 km. Kada se vozite autocestom A1 u smjeru Dalmacije, prema tunelu Sveti Rok i vidite brdo s prelijepom kamenom stijenom - Zir, na našem ste području. Ako se previše ne žurite skrenite na izlazu Gornja ploča, prema Lovincu ili na izlazu Sveti Rok. Doživite nedirnute ljepote ličkog krajolika, bistrih potoka i rječica, netaknute prirode i ljubaznih stanovnika lovinačkog kraja. Općina Lovinac je mala i napredna općina koja se potpuno orijentirala na razvoj gospodarstva zasnovanog na održivom turizmu i poljoprivredi.

Lika je oduvijek bila jedno od najatraktivnijih područja Hrvatske. S Velebitom, najimpresivnijim hrvatskim planinskim masivom, čistim vodama, čistim tlom, očuvanim krajolikom i malim brojem stanovnika predstavlja i jedno od najatraktivnijih područja za razvoj tradicijske poljoprivrede i planinskog turizma – područje općine Lovinac, na svom teritoriju, objedinjuje sve komparativne prednosti Like.