Uživanje u Slavoniji! Provedite 3 dana s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Bilogora u Grubišnom Polju + 4 cjelodnevne ulaznice za novootvorene bazene u Velikom Grđevcu, sve za samo 499 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel "Bilogora" je preuređeni i klimatizirani hotel s tri zvjezdice. Smješten je u centru Grubišnog Polja. Kupon je iskoristiv isključivo u odabranom terminu do 15.09.2017.!

Hotel nudi 9 jednokrevetnih soba (sa mogućnošću dodatnog ležaja), 13 dvokrevetnih soba, 2 trokrevetne sobe, restoran, VIP-salon, diskoteku sa živom glazbom, veliku ljetnu terasu. Parkiralište za goste hotela je osigurano ispred i iza hotelske zgrade. U blizini se nalaze banka i mjenjačnica. 

Kao hotel u centru Grubišnog Polja nudi i sadržaje privlačne lokalnom stanovništvu, pa je moguće i organizirati proslavu nekog svečanog događaja. A bili smo i domaćini natjecanja 'Miss Turizma za Miss World' bjelovarsko-bilogorske županije što pokazuje da će gostoljubivost i profesionalnost našeg hotelskog osoblja uvijek znati izaći ususret potrebama naših gostiju.

Prelijepi bilogorski kraj strastvenim lovcima nudi zadovoljstvo lova na visoku i nisku divljač, a ljubiteljima prirode šetnju, gdje mogu vidjeti rode, orlove, te zaštićene biljke kao visibabu, kockavicu, drijemovac. U obližnjim izletištima možete uživati u rekreativnoj šetnji i ribolovu.