[RUJAN U DALMACIJI] Provedite 3, 4 ili 6 dana na bazi noćenja s doručkom za 2 osobe u SOBAMA APARTHOTEL ASTORIA u mjestu Seget Vranjica nedaleko od Trogira već od 599 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aparthotel Astoria nalazi se na ulazu u mjesto Seget Vranjica u neposrednoj blizini Trogira. Djeca do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi u periodu 01.09.-30.09.2017.!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobi

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobi

Ponuda 3 uključuje: 6 dana uz 5 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobi

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

besplatan WIFI; 
besplatan parking.

Objekt je otvoren cijelu godinu i ima osiguran parking za 30 vozila. Plaža je udaljena oko 300 m. 

Objekt posjeduje: a la carte restoran s ponudom domaće i internacionalne kuhinje, 6 vrhunski opremljenih apartmana (2+2 kreveta) i 6 vrhunski opremljenih soba.

OPIS SOBA

Sobe se sastoje od spavaćeg dijela, kupatila i terase. Opremljene su: centralnim grijanjem i hlađenjem, SAT TV-om, direktnim telefonskim priključkom, internet priključkom, mini sefom, balkonom s pogledom na more i parkingom. Namještaj je izrađen od ekoloških materijala i vrhunske je kvalitete i dizajna.

Trogir

Trogir je slikoviti gradić u kojemu je svaki kamen spomenik, zaokružen parkovima, sa starom jezgrom čije obalne dijelove sa svih strana oplakuje more, naseljavanje bilježi u III.st., prije Krista, a život znatno ranije.