NOVO!!! SEZONA U SPLITU! 2 noćenja s doručkom u standardnoj dvokrevetnoj sobi u Jadran Zvončacu uz korištenje teretane i saune, sve za 2 osobe i za samo 1240 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jadran Zvončac udaljen je samo 10 minuta hoda od centra grada! Udoban smještaj, ukusna hrana, luda zabava, čisto more, vedri ljudi i neprocjenjiva kulturna baština razlog su za ovaj epitet! Kupon vrijedi do 01.09.2017.!

Jadran Zvončac se nalazi na obali mora u Splitu u luksuznoj zelenoj četvrti. 

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja s doručkom u standardnoj dvokrevetnoj sobi za 2 osobe CIJELA SEZONA. Korištenje Wi-fi interneta, besplatno korištenje teretane, besplatno korištenje saune, besplatan parking.

Boravak djece do 10 godina se ne naplaćuje!

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.

Crno Jaje preporuča obaveznu provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na info@jadran-zvoncac.com ili 021 682 221