Obiteljsko "zeleno ljeto" na Kmetiji Mali Raj u Prekmurju! 2 ili 4 noćenja u apartmanu, degustacija kozjih sireva, razgled Alpaka i domaćih životinja, sve za 2-4 osobe+1-2 djece već od 685kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite svoj odmor u Prekmurju - oazi mira, daleko od gradske vreve. Osjetite ugodnu atmosferu u pejzažnom parku Goričko. Ukusni kozji sirevi, albuminska skuta, alpake, domaće životinje i iznimno udobni apartmani u Prekmurskom stilu zasigurno će Vam osigurati nezaboravan odmor u samoj prirodi...Sauna je samo u velikom apartmanu!

Svoja vrata kmetija je otvorila u kolovozu 2010. godine.

Turistička farma Mali Raj nalazi se na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Slovenije. U malenom mjestu Dolenci u Šalovci kod Prekmurja Goričkog, imamo nove apartmane sa saunom i najsuvremenijom opremom. Provedite svoj odmor u Prekmurju - oazi mira, daleko od gradske vreve. 

Za Vas, po želji, također se može organizirati indvidualni program provođenja Vaših praznika, organizirati opskrbu domaćih proizvoda, masažu u apartmanima, a od posebnih paketa Vas častimo sa šampanjcem ... Našim gostima nudimo i popodne (nekoliko sata) odmora, uz jednodnevne ili višednevna noćenja. Tu su i višednevni paketi u kojima se po želji, uključuje i večera u odabranom restoranu ...

Od srpnja prošle godine u naš smo asortiman uključili i proizvodnju kozjeg sira. Sirarna Mali Raj je prva u Prekmurju s vlastitom proizvodnjom i preradom kozjeg mlijeka. Naš kozice pasu na pažljivo odabranim i neobrađenim pašnjacima ...

   

Za sve sladokusce mliječnih proizvoda predstavljamo

Naše mliječne gurmanske proizvode:

- sir

- polutvrdi sir

- obični tvrdi sir

- sir sa orasima

- sir s vlascem

- sir s paprom

- sir s toskanskim biljem

- albumin skuta

- sirutka

Naši domaći sirevi mogu se kupiti na farmi u Dolenci ili ćemo ih dostaviti direktno k Vama.