[PULA] 14 intenzivnih tretmana za smanjenje obujma i celulita! 7 tretmana ultrazvučne lipolize s laserskim uklanjanjem celulita i masnih stanica + 7 limfna drenaža za samo 670 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje 7 tretmana lipolize s laserskim uklanjanjem celulita u trajanju od 30min + 7 tretmana limfne drenaže u trajanju od 30 minuta!

Ultrazvučna laserska lipoliza je tretman razbijanja masnog tkiva najsuvremeniji i najefektivniji kojim ćete gubiti centimetre u vašem obujmu na struku, bokovima, butinama, stražnjici, nogama i rukama. Tretmani mršavljenja nekirurškim metodama svima su mnogo prihvatljiviji od operacija i noža, a rezultati su iznad svih očekivanja! 


Ovo je superiorna metoda ciljanog razbijanja masnih stanica koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Ova napredna tehnologija precizno fokusira energiju za simultano selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju tako da multipolarna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju, celulit se reducira, a koža zateže te se potiče proizvodnja i obnova kolagena. 

Tretmani su sigurni, neinvazivni i ugodni, a metoda klinički dokazana. Na ovaj način postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati u redukciji lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i butinama, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela. Jednako uspješno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od tjedan dana.

Razmak između dva tretmana je tjedan dana (minimalno 5 dana), preporučuje se  7-12 tretmana. 

Tretman se ne izvodi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implantati, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje