Odmor na Krku za par u najboljim "zlatnim godinama"! 8 dana na bazi 7 PUNIH PANSIONA u Hotelu Delfin 3* u Omišlju u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe po super cijeni za samo 3599kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte sve ljepote i tajne vječnog otoka Krka! Ponuda se odnosi isključivo na SENIORE i članove obitelji (minimalno 1 osoba iznad 55 godina)! Dijete do navršenih 7 god. popust 100% (bez ležaja)! Prije kupnje kupona OBAVEZNO je dobiti potvrdu rezervacije putem e-maila!

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru.

Sobe i usluga

U hotelu je 48 soba, veliki restoran, lift, bar, terase, besplatan parking za goste hotela i dječje igralište. Sef je dostupan na recepciji hotela. Sobe:  2 jednokrevetne, 19 dvokrevetnih, 17 trokrevetnih, 10 suite (apartman-2+2) sa kupaonicom (WC/tuš), francuski balkon, klima, TV, Internet. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Prehrana u obliku švedskog stola.

Omišalj

Gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, sa bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX.st.