LJETUJTE NA RABU! 2 ili 5 noćenja u klimatiziranoj šesterokrevetnoj sobi s pogledom na more u Hostelu Rab + besplatni wi-fi, za 1 osobu već od 299 kuna! Kupon vrijedi do 15.09.17.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljepote Raba, uživajte u prekrasnom suncu i divnom moru, te se smjestite u Hostelu Rab koji se nalazi u samom centru starog grada! Prije nego što stisnete kupi izaberite broj noćenja i termin!

U okviru objekta na raspolaganju su besplatni WiFi, terasa, restoran i bar. Sve su sobe klimatizirane i imaju pogled na more. Sadrže 6 kreveta i jednu kupaonu.

Hostel je smješten 5 minuta hoda od gradske plaže. Povijesna jezgra grada okružena je s nekoliko starih crkava i muzeja. Lokalni brodari uz rivu nude jednodnevne izlete do okolnih otoka.

Kupon se može iskoristiti isključivo do 15.09.17.

Glavni autobusni kolodvor udaljen je oko 500 metara od hostela. Do Međunarodne zračne luke Rijeka na otoku Krku ima 54 km. Uslugu prijevoza moguće je organizirati na zahtjev i uz nadoplatu. 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 051 602 000 ili e-mail: reservations@hoteli-rab.t-com.hr ( poslati i kod kupona nakon potvrde raspoloživosti).