PodržimoNaše

[RUJAN] Obiteljski odmor na otoku Murteru!!! 6 ili 8 dana u Jezera Village Holiday Resortu uz 5 ili 7 noćenja sa doručkom za 2 ili 4 osobe u periodu 16.-30.09.17. u apartmanima već od 1020kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posebna pogodnost - mogućnost nadoplate za polupansion na licu mjesta sa popustom samo za kupce Crnog Jajeta za samo 57 kn/osobi/danu!!! Kuponi se mogu spajati! Kupon vrijedi u periodu 16.-30.09.17.!

Kako bi uživanje u blagodatima prirode i mora kampa, omogućili i onima koji ne kampiraju, turističko naselje Jezera Village nudi svojim gostima mogućnost boravka u apartmanima.

Za što ugodniji boravak, posebna pozornost pri gradnji apartmanskog naselja usmjerena je na izgled.

S apartmanima, koji su smješteni u hladu borove šume, odvojeni ulicama i okruženi mediteranskim zelenilom, te središnjim trgom koji služi kao živopisna tržnica, apartmanska cjelina imitira ugođaj dalmatinskog sela. Svaka kućica/apartman ima svoj poseban ulaz. Zbog blizine mora i plaže koja se nalazi na manje od 50 metara udaljenosti, idealno su mjesto za obitelji s malom djecom i sve druge koji na odmoru vole imati veći komfor.

Blizina restorana gostima apartmana i soba osigurava kompletnu uslugu bez potrebe da gube vrijeme u potrazi za toplim obrokom. To je u odnosu na iznajmljivanje privatnog smještaj na otoku Murteru i u mjestu Jezera jedinstvena ponuda.

Velik broj turista u Dalmaciji odlučuje se za privatni smještaj koji je često cijenom pristupačniji od hotelskog. Apartmani i sobe naselja Jezera Village omogućuju gostima da osjete domaću atmosferu smještaja u prirodi koja se cjenovno ne razlikuje od cijena privatnih iznajmljivača, ali uz brojne sadržaje i kvalificirani kadar, ipak nudi osjetno višu razinu smještaja.


APP A 2+1

Apartman je namijenjen boravku do 2 osobe.

Apartman ima terasu.

Apartman je studijskog tipa, dnevno - spavaća soba ima odvojene krevete i sofu.

Mini kuhinja je opremljena priborom za kuhanje i jelo, hladnjakom i zamrzivačom.

Kupaonica s tušem.

Površina apartmana je 30 m/2.

Zamjena posteljine vrši se jedanput tjedno, a zamjena ručnika dva puta tjedno.

Klimu i nove TV sa satelitskim programima