[HVAR] Najsunčaniji otok Vas zove na odmor! 2, 3 ili 5 noćenja za 4 osobe u Kući tisuću cvjetova u Stari Gradu na Hvaru u RUJNU već od 589kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dobro došli na Hvar, najsunčaniji otok na kojem ljeto, s obzirom na ugodnu klimu, počinje već u travnju! UDALJENOST: 100m do mora, 200m do plaže i 250m do centra. Djeca do 5 godina GRATIS - smještaj s roditeljima u krevetu! Kupon vrijedi za cijeli rujan - 01.-30.09.17.!!!

Dobro došli u Kuću tisuću cvjetova koja je okružena opuštajućim bujnim vrtom prepunim cvijeća i zelenila, samo sedam minuta lagane šetnje do gradske plaže i centra Staroga Grada. 

Nudimo Vam 6 sunčanih apartmana s terasama koje su poput ljetnog dnevnog boravka. 

Stari Grad - Stari Grad (Faros)

povijesno srce otoka Hvara, antički Faros, izgrađen na mijestu gdje je duboki morski zaljev prelazi u plodno otočko polje, arkadijsku dolinu još od antičkih vremena zasađenu vinogradima i maslinicima. 

Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u koje je zrak osvježavajući a san okrepljujući. 

Zbog svojeg središnjeg otočkog položaja, Stari Grad je idealno polazno mjesto za duge šetnje i izlete po najsunčajnijem i najmirisnijem jadranskom otoku.

Na desnoj obali zaljeva nalazi se njeno središte, te kompleks hotela i bungalowa sa bogatim sportsko rekreativnim sadržajem u neposrednoj blizini mora i borove šume.