ZAGREB - očistite svoje lice! Kompletan tretman lica uz piling, čišćenje, masku, masažu lica + depilaciju nadusnice, korekciju obrva te masažu vrata i dekoltea u Salonu Ljepote DermaBellus za 149kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Požurite jer donosimo senzacionalnu ljetnu ponudu - kompletan tretman lica u Salonu Dermabellus u Zagrebu po super cijeni i za samo 149 kn! Kupon je iskoristiv do 27.09.2017.!

Masaža lica, vrata, dekoltea

Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže riječ, njezin učinak mora biti tjelesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija. Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanja zdravlja. Ime joj potječe od arapske riječi massa, što znači dodir. Poznata otkad je i čovjeka, spominje se u svim kulturama. Izazvani dodirom, milijuni receptora u koži šalju signale mozgu koji reagira poticanjem lučenja endrofina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno djeluje na živčani sustav, jer smiruje nervozu i smanjuje razinu štetnih (stresnih) hormona u organizmu. Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano-žilnog sustava. Stoga je masaža odličan, prirodni put za rješavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti.

Višestruko pozitivno djelovanje masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlijezda istiskuje se sekret, smanjuju se potkožne masnoće i jastučaste nakupine, poboljšava se izmjena tvari, tj. ubrzava dotok hranljivih tvari u tkiva, otjecanje linfe, zbog čega koža dobiva jači tonus, postaje elastičnija, te izgleda zdravije i mlađe. O stanju mišića koji pokreću naše tijelo, uveliko ovisi držanje i izgled. Masaža utječe na njih tako, da se rastežu i skupljaju, pa postaju čvršći a ujedno i opušteniji, jer masažom uklanjamo nakupine mliječne kiseline koje dovode do grčeva i bolova u mišićima. Uz to masaža potiče i olakšava probavu te predstavlja veliku pomoć kao nadopuna, ali i jedan od načina tretiranja određenih stanja. 

Masaža može smanjiti rizik od nastanka depresije, kroničnog stresa, oslobađa od umora, ublažava glavobolju i jača imunitet.

Masaža se može izvoditi ručno ili pomoću određenih aparata, ovisi o potrebi i željama klijenata. 


Važnost redovitog čišćenja lica 

Koža lica svakodnevno je izložena vanjskim, vrlo štetnim utjecajima i potrebna joj je redovna njega kako bi zadržala svježinu i mladolikost. Tretman klasičnog čišćenja lica u salonima jedan je od najboljih načina kako pomoći svojoj koži, pogotovo u hladnijim mjesecima kada je suhoća i zatezanje lica česta pojava. Tretman počinje uklanjanjem mrtvih stanica epidermisa (piling) kombinacijom abrazivnih i hranjivih tvari te se uz malo trenja i stručnih ruku kozmetičarke lagano skida najgornji sloj kože, onaj koji bi ionako otpao kroz neko vrijeme. Nakon toga slijedi dubinsko mehaničko čišćenje i eliminacija nečistoća koje kvare ten, čine ga sivim i uzrokuju razne upale, a kad se miteseri očiste, koža lica je pripremljena za nanošenje hranjive i hidratizirajuće maske. 

Cijeli tretman obavlja se vrlo kvalitetnom kozmetikom Thalgo i Bio Therapeutic čije se linije biraju prema tipu kože i tako osiguravaju maksimalnu korist tretmana, kako bi koža lica što dulje bila osvježena i hidratizirana.