Savršena kombinacija za otklanjanje stresa i toksina! Odaberite između 5 masaža: anticelulitne, relaksirajuće ili medicinske masaže 30 min i 5 limfnih drenaža u Salonu MIA u Splitu za samo 399 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za samo 399kn osigurajte si super kombinaciju - 5 masaža po izboru anticelulitnih, relaksirajućih i medicinskih uz limfnu drenažu za otklanjanje nakupina iz organizma! Kupon vrijedi do 25.09.2017.!


Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!


Anticelulitna masaža 

Anticelulitna masaža u sklopu programa mršavljenja može Vam ponuditi najbolji način rješavanja celulita uz besplatno savjetovanje stručnog osoblja i odgovor na svako Vaše pitanje.


Posljedice celulita su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Medicinska masaža

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.

Uklanjanje bolova pri masaži zapravo uključuje jednake mehanizme u tijelu koje koriste protuupalni lijekovi za svoje djelovanje, no kako se masažom do toga dolazi na prirodan način, korist je višestruka. Masažom se smanjuju upale na molekularnoj razini, a potiče se i rast novih mitohondrija koji stvaraju energiju u stanicama.

Na taj bi se način korištenje masaže u medicinske svrhe proširilo s pukog opuštanja na liječenje i izbjegavanje primjene lijekova koji istovremeno zagađuju naše tijelo.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.