Besplatni internet i parkirno mjesto! Kupon se može iskoristiti isključivo u periodu 05.-31.08.2017.!

Apartman Valentina nalazi se u mjestu Bročanac, 20 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera i 38 km od Topuskog. U sklopu objekta dostupni su besplatni WiFi i privatno parkiralište.

Apartman sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju s tosterom, hladnjakom i pločom za kuhanje. Dostupni su ručnici i posteljina. Ostali sadržaji u apartmanu Valentina uključuju opremu za roštilj.

Bihać je udaljen 35 km, a Slunj 6 km od objekta. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zagreb, udaljena 82 km od apartmana Valentina.

NP Plitvička jezera

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.

OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.