Uživajte pod obroncima Moslavačke Gore u neposrednoj blizini PP Lonjsko Polje! 2 noćenja za 2 osobe s doručkom u sobama ili bungalovu u sklopu Izletišta ZELENI PUT - Lukač za 599 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izletište Lukač nalazi se u zaseoku Brinjani ( općina Kutina ), okruženo pašnjacima, šumom i prekrasnim pogledom na Moslavačko gorje. Korisnici mogu koristiti roštilj, aktivno sudjelovati u seoskim aktivnostima (branje voća, povrća, jaja, hranjenje životinja)! U blizini se nalazi jezero u vlasništvu izletišta te se možete kupati !

Posjed je veličine 10 ha i na njemu je tradicionalna niskoprizemna Moslavačka kuća sa tremom  izgrađena  od hrastovine u tradicijskom stilu Moslavine.  Izgrađenea  je nakon I sv. rata . 

Očuvanje tradicijske baštine, autohtone domaće kuhinje i običaja, te domaća hrana iz organskog uzgoja, temelji su našeg domaćinstva. Hrana koju poslužujemo uglavnom potječe iz vlastite proizvodnje i iz okolnih poljoprivrednih gospodarstava, a jela pripremamo prema tradicionalnim receptima naše obitelji i našega kraja.

Nalazimo se pod obroncima Moslavačke Gore, u neposrednoj blizini parka prirode Lonjsko polje (15km) do prijamnog centra ulaz u Lonjsko polje – istok.  Grad Kutina (7 km) je sa naše južne strane dok je grad Garešnica ( 12 km) sa naše sjeverne strane. 

U svom restoranu nudimo specijalitete moslavačke kuhinje te kvalitetna domaća vina. Na usluzi je i sala za razne domjenke, ručkove, krštenja, manje svadbe i ostale prigode, kapaciteta do 60 osoba.

Pokraj objekta  (10 min. hoda) nalazi se jezero te zelena površina uređena za šetnje a ujedno pogodna i za dječje igre,kampiranje i roštilj na otvorenom.Dolazak do jezera moguć je pješačkom stazom kroz prirodu ili vozilom pomakadam cestom.

Također nudimo i usluge smještaja u lijepo uređenim sobama dvokrevetnim i trokrevetnim.