PodržimoNaše

[OMIŠALJ] Ljeto na Kvarneru! 8 dana/7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u terminu 19.-26.08. ili 26.08.-02.09.17. u Hotelu Delfin 3* već od 3584kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 7 godina starosti na krevetu s roditeljima (ima prehranu) – 100% popusta! Prije kupnje kupona potrebno je rezervirati sobu na email i pričekati potvrdu! Prije nego pritisnete KUPI odaberite željeni termin boravka: 19.-26.08. ili 26.08.-02.09.2017.!

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru.

Sobe i usluga

U hotelu je 48 soba, veliki restoran, lift, bar, terase, besplatan parking za goste hotela i dječje igralište. Sef je dostupan na recepciji hotela. Sobe: 2-, 3-, 4-krevetne sa kupaonicom (WC/tuš), balkon, klima, TV, Internet. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Prehrana u obliku švedskog stola.

Omišalj

Gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, sa bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX.st.