ŠPICA SEZONE u Bolu na otoku Braču!!! Iznajmite na 4 dana luksuznu Villu Majestic sa otvorenim bazenom, saunom, hidromasažnom kadom...uz 3 noćenja u periodu do 25.08.17. za 9900kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuz koji si možete priuštiti! Skupite ekipicu, iznajmite ovu fantastičnu villu i uživajte u svim blagodatima zasluženog odmora! Gdje još možete uživati 4 dana za svega 762kn/osobi? Požurite i ugrabite ovu fenomenalnu priliku!!! Kupon vrijedi za najam ville (max 13 osoba) uz iskoristivost do 25.08.17.!

Smještena u Bolu na otoku Braču, Majestic Vila ima otvoren bazen. Ovaj self-catering smještaj ima besplatan WiFi. Objekt se nalazi 100 metara od autobusnog kolodvora i 300 metara od šetališta.

Smještaj uključuje: TV, klima uređaj i balkon. 

Tu je i kuhinja s perilicom suđa i mikrovalnom pećnicom. Uz tuš, privatne kupaonice također dolaze s kadom ili tušem i sušilom za kosu. Možete uživati ​​u pogledu na more i grad.

U Villi Majestic ćete naći zajedničku saunu, hidromasažnu kadu i vrt. Ostali sadržaji su zajednički dnevni boravak i mogućnost usluge glačanja i pranja rublja. Objekt nudi i besplatno parkiralište.

Ukoliko želite istražiti okolicu, posjetite katamaran Terminal (500 metara) i dominikanski samostan i Bol (1.1 km). Splitska luka nalazi se na 42 km.