3 dana u bajnom hotelu Opatija za 2 osobe uz 50% popusta! Uz romantičan pogled, buffet doručak i večera, bazen, gratis parking, popuste na masaže i saune...

148 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 2.000 kn
Ušteda 50%
Cijena 999 kn

Opustite se u Opatiji na 3 dana i uživajte u sobi sa voljenom osobom uz korištenje zatvorenog bazena, 50 kuna wellness voucher za masažu, i dodatnim popustima - 20% popusta na korištenje saune! Zaboravite na vječni problem Opatije i parkiranja jer ovom ponudom ostvarujete gratis parking!

Hotel Opatija nalazi se na uzvisini usred slikovitoga istoimenog gradića. Okružen je idiličnim perivojem te samo nekoliko minuta hoda udaljen od znamenitoga Obalnog šetališta cara Franje Josipa.

Ponuda uključuje: 

3 dana uz 2 noćenja u sobi za 2 osobe + buffet doručak i večera


Korisnici ovih ponuda ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom,

gratis parking,

20 % popusta na korištenje saune,

50 kn wellness voucher za masaže.


Opatijska rivijera oduvijek je bila nezaobilazna stanica za one željne ugodnog i opuštajućeg odmora na Jadranu. Još od trenutka kada je nastala, krajem 19. stoljeća i kada ju je pohodilo srednjoevropske plemstvo, pa sve do današnjih dana.

Ako ste se i Vi zaželjeli odmora na Opatijskoj rivijeri pozivamo Vas u hotel Opatija, jedan od hotela s najdužom tradicijom u Opatiji, koji se smjestio u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i obalne šetnice Lungomare.


Zašto volimo Opatiju? Povoljan prometni položaj, bujna vegetacija i ugodna klima (srednja zimska temperatura 7° C, srednja ljetna temperatura 21,9 °C, visok tlak zraka, snažna zračna struja) bili su i ostali razlog trajne omiljenosti Opatije među starim i mladim gostima.


Opustite se i uživajte s voljenom osobom u sobi, uz korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom, 50 kuna wellness voucher za masaže, 20% popusta na korištenje saune.

Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om.


Okolica Opatije nudi velik broj mogućnosti za oblikovanje slobodnog vremena. Izleti u nedaleke nacionalne parkove Plitvička jezera i Risnjak, pa čak i u Veneciju, mogući su bez velikog napora.