[BIBINJE] Odmor kraj Zadra! 7 dana i 6 noćenja u apartmanu OLIVE SUN od 01.09.17. do 01.10.17., besplatan WI-Fi i parking, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina za 2200 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 01.09.17. do 01.10.17. ! Smjestite se u Bibinju, malom mjestu nedaleko udaljenom od Zadra, gdje se možete odmoriti i zatvoriti sezonu kupanja! U apartman može stati 2 odraslih i 2 djece!

Apartmani su smješteni blizu mora u kući izgrađenoj u masliniku, gdje se mogu parkirati vozila. 

Plaža je udaljeno svega 3 minute šetnjom od apartmana. Ovdje se možete odmoriti od cjelogodišnje gužve i brzog ritma življenja bilo na lijepoj plaži i čistim apartmanima ili na izletima koji vam se pružaju. Na plaži je ronilački klub s mogućnošću jednodnevnih ronilačkih izleta. 

Bibinje je mjesto 5 km južno od Zadra, s 5 km uređenih plaža. U okolici se nalaze Nacionalni parkovi: Kornati, Krka, Plitvice, Paklenica, a sam grad Zadar sjedište je kulturnog života, poznat po Morskim orguljama i Pozdravu suncu. U Bibinjama se nalazi i marina «Dalmacija». Ovdje je lijepo danju zbog sunca i mora, ali i noću kada možete s terase promatrati gusto zvjezdano nebo.