[PAG] Jesenska repriza godišnjeg odmora u Hotelu Luna 4* od 14.09.17. do 23.10.17.! 2 ili 6 noćenja, bogati buffet doručak i večera, korištenje bazena i sauna, sve za 2 osobe već od 1343kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti neograničeno korištenje unutarnjeg bazena; neograničeno korištenje sauna (finska, solna i turska), te fitness dvorane; besplatan ulaz na hotelsku plažu; besplatan vanjski parking, besplatan WIFI internet; popust od 20 % na tretmane i masaže!

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park. Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.



Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), tri saune (solna, turska, finska), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte). 

Na površini od 1.200 m2, Insula Salus Wellness & Spa nudi sve što Vam je potrebno da obnovite snagu i povratite energiju. Svi najčišći i najrjeđi proizvodi i usluge uključeni su u ponudu Insula Salus centra. Insula Salus Vas uvodi u očaravajući i zavodljiv svijet zdravlja, bilo da se odlučite na opuštajuću masažu ili cjelovit personalizirani beauty tretman.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 091 223 1241 (ponedjeljak-petak 8-16 h) i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije isključivo na e-mail: sales@luna-hotel.hr, uz KOD i ID kupona.