Je li Vam poznato da je najviši vratni kralježak - ATLAS – kod skoro svih ljudi rotiran, iskošen? Ovakvo stanje dovodi do velikog broja tjelesnih i psihičkih smetnji i bolesti, a ono se može u potpunosti obrnuti! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2017.!

Terapija magnetskom rezonancom doprinosi regeneraciji i revitalizaciji stanica tijela, te stimulira tijelo i liječi razne bolesti, poboljšava cirkulaciju i ublažava simptome bolesti.

Pogodna je kod liječenja artritisa, artroze, posljedica moždanog udara, ortoterapije, ali i bolesti pluća te raznih alergija.
Osim toga, magnetskom terapijom uspješno se ublažavaju posljedice raznih infekcija, kožnih bolesti, unutarnjih i vanjskih rana, a korisna je i kod probavnih problema, neurologije, raznih vrsta tumora, dijabetesa ili ginekologije.

 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: br. tel.: 099 722 0430


Thumper vibro masažeri
Ukoliko želite rezultate, koristite samo originalni Thumper!

Thumper je jedini masažer koji djeluje na mišiće okomito, snažnim udarcima, za razliku od drugih koji djeluju vodoravno uz mišiće. Obični masažeri koji djeluju vodoravno na mišiće samo «trljaju» vašu kožu. 

Thumper, sa svojim anatomski oblikovanim kuglama, prodire okomito, duboko u vaše mišiće. Osam kugli za masažu kreću se gore-dolje i prodiru 6 milimetara duboko, 26 puta u sekundi. 

Tim dubokim prodorom u mišiće postiže se potpuno opuštanje. Osjetit ćete kako Thumper masira cijelo vaše tijelo, a ne samo površinu. 

Jedinstveno djelovanje Thumpera stvara stalnu, ugodnu, pulsirajuću akupresuru koja doprinosi potpunijoj i djelotvornijoj masaži. 

Njegove vibracije prodiru duboko čak i u veće dijelove tijela i to lakše od ručne masaže.


Thumper vibro masaža

- širi krvne žile poboljšavajući cirkulaciju i oslobađajući toksine iz tijela
- povećava broj crvenih krvnih zrnaca posebice u slučajevima anemije
- poboljšava prokrvljenost i hranjenje mišića bez mliječne kiseline koja se javlja kao produkt svjesne kontrakcije mišića
- poboljšava tonus mišića i odgađa atropiju mišića koja je posljedica neaktivnosti
- u određenoj mjeri može zamijeniti nedostatak vježbanja kao posljedicu ozlijede, bolesti ili starosti. U tim slučajevima masaža pomaže vratiti venoznu krv u srce i olakšava rad vitalnih organa
- može imati smirujući ili stimulirajući učinak na živčani sustav ovisno o vrsti i duljini
- može pomoći u razbijanju masnih nakupina u tkivu, celulita, tako da uz odgovarajuću dijetalnu prehranu može pomoći pri skidanju suvišnih kilograma
- povećava razmjenu tvari između krvnih žila i tkiva i poboljšava se stanični metabolizam
- putem bubrega poboljšava izlučivanje suvišne vode i otpadnih tvari nastalih preradom proteina iz organizma, anorganskog fosfora i soli
- rasteže vezno tkivo i smanjuje opasnost oboljenja od fibroze
- pomaže Vam da se osjećate dobro

Redovitim vibro masažama se šire krvne žile poboljšavajući cirkulaciju i oslobađajući toksine iz tijela, povećava se broj crvenih krvnih zrnaca posebice u slučajevima anemije te poboljšava prokrvljenost i hranjenje mišića bez mliječne kiseline koja se javlja kao produkt svjesne kontrakcije mišića.