Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije: 3 ili 6 noćenja za 2-4 ili 5+2 osobe! Apartmani imaju svoj parking! Kupon vrijedi 25.08.-15.09.2017.!

Moderni apartmani Maja smješteni su u Dugom Ratu, a nude vlastiti balkon i besplatni WiFi. Ovi otmjeno uređeni apartmani nalaze se na 10 minuta hoda od najbliže plaže.

Dnevni boravak sadrži TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, kauč na rasklapanje i blagovaonicu, a kuhinja je opremljena pećnicom, mikrovalnom pećnicom, tosterom te električnim kuhalom. Kupaonica uključuje kadu ili tuš i sušilo za kosu.

Split je udaljen 20 km, a Zračna luka Split 35 km od objekta. Apartman Maja smješten je 40 km od Makarske. 


Dugi rat naselje je na Omiškoj rivijeri puno pješčanih i šljunčanih plaža s raznim zabavnim sadržajima te privatnim smještajem uz more. Idealno  je za obitelji s djecom željne odmora  i mira uz prekrasni krajolik koji je jedan od najprivlačnijih na obali Jadrana. U samom Dugom ratu noćni život nije bogat, međutim blizina Splita (15 km jugoistočno od Splita) i Omiša (5 km zapadno od Omiša) te okolnih barova na plažama, omogućuju uzbudljiv noćni život. 

Dugi rat jedno je od starijih naselja u Dalmaciji što govore arheološka nalazišta u špiljama Turska peć i Ponistrice, a nalazi otkrivaju tragove života na ovom području još iz kamenog doba.