Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 3 ili 6 noćenja za 4 osobe po specijalnim super povoljnim cijenama!

Smješten u Splitu, ovaj klimatiziran apartman je udaljen svega 500 m od Dioklecijanove palače, te 300 m od Grgura Ninskog. Besplatan WiFi je dostupan u cjelom objektu.

Kuhinja je opremljena perilicom posuđa. Ručnici i posteljina du također dostupni u ovom apartmanu.

Gradski muzej Split je na 400m udaljenosti, a katedrala Sv.Duje 500 m. Najbliža zračna luka je ona splitska na 23km od apartmana.

Lokacija: Split

Kategorija: 4

Obnovljen/Otvoren: 2016

Ukupan broj ležajeva: 4

Broj osnovnih ležajeva: 4

Minimalna duljina boravka: 3 noćenja.

Otvoreno u razdoblju: 01.01. - 31.12.

Check in od: 16.0 sati

Check out do: 10.0 sati

Napomene: Udaljenost od mora: 600 m. 

Kućni ljubimci nisu dopušteni.


Duž cijele obale Splitske rivijere, poput karika beskonačno dugog zlatnog lanca, prostire se niz prekrasnih šljunčanih i pješčanih plaža.

Splitska rivijera kao da je ishodišna točka od koje je priroda krenula stvarati svoje remek-djelo; na ovom površinom malom prostoru nalazi se spoj naizgled nespojivog. Ovdje se visoki planinski lanci spuštaju sve do kristalno čistog mora. Hladovite šume samo su nekoliko kilometara udaljene od suncem okupanih uvala.

Mala ribarska naselja smjestila su se uz prastare maslinike i vinograde, a rijeka Cetina iz svoga impresivnog kanjona suvereno vlada visokim planinama omiške zagore sa kojih se pruža prekrasan pogled na arhipelag Srednje Dalmacije, otoke Brač, Hvar, Šoltu i Vis.