Postsezona na otoku Braču! 4 ili 7 dana za 2 osobe, 2 odrasle osobe + 2 djece ili 6 odraslih osoba + 2 djece u Apartmanima Pučišća na otoku Braču već od 1206 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između čak 6 opcija: 3 ili 6 noćenja za 2 osobe, 2 odraslih +2 djece ili 6 odraslih + 2 djece! Kućni ljubimci dozvoljeni! Kupon vrijedi od 25.08.-15.09.2017.!

Smješten u Pučišćima, na brdu iznad uvale na otoku Braču, Apartments Pučišća udaljeni su 300 metara od plaže i 5 minuta hoda od centra mjesta.

Klimatizirani, prostrani i svijetli apartmani imaju satelitsku TV-ju, privatni ulaz i prekrasni pogled na more.

Potpuno opremljene kuhinje imaju tostere i aparat za filter kavu što omogućuje gostima pripremiti vlastite obroke. 


Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža medu kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.

Otok kamena, sunca i mora, najveći je među otocima srednje Dalmacije. Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža među kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.

Brojna otočna naselja raštrkana obalom i unutrašnjošću otoka Brača kao kameni spomenici skrivaju bogatu baštinu dugih stoljeća prošlosti.

Otok Brač je kroz povijest mijenjao brojne gospodare no specifični je brački kamen i danas ostao postojani svijedok duše otoka. Dijelić te duše ugrađen je u neke od najznačajnijh građevina prošlosti (Dioklecijanova palača) i sadašnjosti (Bijela kuća u Washingtonu).

Sve brojniji posjetitelji, kojima je dolazak olakšan izgradnjom zračne luke, teško odolijevaju specifičnom šarmu ovoga otoka koji ima toliko toga ponuditi.