Odmor u srcu nacionalnog parka Kozara! Uživajte u Motelu Bijele vode uz noćenje s doručkom za 2 osobe, uporabu bicikala, besplatan parking... sve za samo 379 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U srcu Nacionalnog parka ,,Kozara“, u neposrednoj blizini memorijalne zone ,,Mrakovica“ smješten je motel i restoran Bijele Vode. Kupon je iskoristiv u periodu 01.09.-31.10.2017.! Doručak obuhvaća specijalitete domaće Kozarske kuhinje, kavu i sok!

Motel nosi ime po bujnom izvoru pitke vode, Bijele Vode. Posljednjim potpunim renoviranjem u periodu prosinac 2015. – svibanj 2016. godine motel poprima moderan planinski izgled.

Gostima je na raspolaganju 11 udobnih soba opremljenih po najvišim standardima.

Motel posjeduje:

Besplatan parking za goste;

Dječje igralište sa prostorom za proslavu rođendana;

Bicikle za sve uzraste;

Wi-Fi signal za prijem Interneta;

Restoran sa dvije kamin sale;

Bar;

Vrt motela sa preko 200 mjesta okružen je stoljetnom borovom šumom.


Restoran Bijele Vode nudi specijalitete domaće nacionalne kuhinje, birane delicije internacionalnog stila kao i vrhunsku vinsku kartu.

Restoran raspolaže sa 150 mjesta u dvije kamin sale.

Blizina Motela Bijele Vode Banja Luci, Prijedoru, Laktašima, Gradišci i ostalim gradovima i mjestima čini ga idealnim mjestom za odmor porodice, kao i poslovna druženja.

Motel Bijele Vode pruža potpuni ugođaj za odmor duše i tijela.

Motel Bijele Vode je u potpunosti renoviran u periodu prosinac 2015. – svibanj 2016. godine. Raspolažemo sa restoranom od 140 mjesta unutar objekta i terasama kapaciteta do 200 gostiju. U sklopu Motela Bijele Vode na raspolaganju Vam je i dječja igraonica sa posebno uređenim prostorom za proslavu dječijih rođendana. Potpuno renovirane sobe visokog nivoa raspolažu sa 25 ležaja.