Nezaboravna avantura na Bledu! 54% popusta na nezaboravnu avanturu u prirodi: ZIP LINE, 3h RAFTINGA, BODYSURFING, SKOK sa mosta ili skale, fotografije za trajnu uspomenu... za samo 189kn/osobi!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[FUNTURIST] Odaberite svoju avanturu! Odaberite svoju priču! Kada se odlučite za odmor ponad ili na rijeci uz doživljaj zadivljujućeg pogleda s vrhova netaknute planine, svakako odaberite ovu nevjerojatnu adrenalinsku ponudu!

Mi ćemo Vam priuštiti nezaboravno iskustvo u Slovenije, kakvo nikada niste doživjeli ;)

Posjetite Bled i isprobajte našu adrenalinsku ponudu uz garantiranu zabavu! ZIP LINE -170 m spust po užetu, 3h RAFTINGA, BODYSURFING, SKOK sa mosta ili skale i svakako nezaboravne fotografije uz koje ćete zabilježiti sve Vaše najvažnije zabavne trenutke....

Rafting je priča koja kombinira čistu avanturu i netaknutu prirodu.

To je put pun novih otkrića i iskustava. Oni koji se jednostavno mora podijeliti s prijateljima i obitelji.

Tijekom cijelog puta ćemo se zabavljati uz naše iskusne vodiče uz niz animacije i adrenalina koji će Vašu avanturu pretvoriti u "priču" o kojoj ćete dugo pričati...

Aktivnosti pružaju svu potrebnu opremu vrhunske kvalitete - neoprenska odijela, prsluk, kacigu ... 

ZIPLINE - Extremna vožnja u alpinističkoj opremi na sajli dužine cca 200 metara. Brzina cca 60 km/h.

Preporuka za dobnu granica bila bi od 9 do 60 godina, dobrog zdravstvenog stanja.

Bodysurfing - surfanje na daskama.


Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života.