OPATIJA - omiljena i najbliža vikend destinacija za kupanje svih kontinentalaca! 3 dana/2 noćenja s Polupasionom za 2 osobe, superior soba u hotelima**** Bristol ili Astoria uz 50% popusta!

54 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 2.700 kn
Ušteda 50%
Cijena 1.349 kn

U blizini gradskog središta Opatije nalaze se Design hotel Astoria i hotel Bristol. Izaberite u kojem hotelu želite odsjesti, u modernoj Astoria-i ili u Bristolu i to uz istu cijenu kupona i isti broj zvijezdica! U neposrednoj blizini oba hotela nalazi se i Obalno šetalište cara Franje Josipa koju jednako cijene rekreativci i romantični parovi!

Ponuda uključuje: 

3 dana uz 2 noćenja s buffet doručkom i večerom u superior sobi (deluxe soba ovisno o raspoloživosti) u hotelu Bristol ili Astoria, za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

1 x ulaz u SPA zonu hotela Bristol;

besplatan W-lan; popust na masaže i tretmane u iznosu od 20 % na redovne cijene. 
HOTEL ASTORIA****

Svijetao, moderan dizajn hotela ogleda se i u staklenom baru u hotelskom predvorju koji čini srce ovog hotela i savršen je za boravak u dobrom društvu u bilo koje doba dana.

I u pojedinačnim sobama nastavlja se jasan i izražajan dizajn, dok obližnji Thalasso Wellness Center našim gostima nudi ekskluzivan ambijent i izvrsnu uslugu.

Nekoliko glavnih odlika Design hotela Astoria:
jedini design hotel u regiji
50 moderno opremljenih soba i apartmana, od kojih većina ima izravan pogled na more
WiFi
izvršna mediteranska kuhinja
sunčana hotelska terasa
smještaj u neposrednoj blizini Obalnog šetališta cara Franje Josipa i Thalasso Wellness Centra
udaljen od Rijeke 18 km
udaljen od zračne luke Krk (RJK) 44 km

U Design hotelu Astoria njeguje se modernost. Dizajn hotela i njegovo uređenje u potpunosti su usklađeni s idealima moderne arhitekture. U svim sobama interijerom dominiraju smeđi i bež tonovi, dok se namještaj oslanja na orijentalne originale.

U skladu sa standardima hotela s četiri zvjezdice, sobe su klimatizirane te opremljene mini-barom, satelitskom TV-om s "flat" ekranom, telefonom s izravnim biranjem, WiFi-em, sefom i međunarodnim utičnicama od 220 V. HOTEL BRISTOL****

U središtu Opatije nalazi se nekoć carski, Hotel Bristol****. Izgrađen 1906. u carskom i kraljevskom stilu, hotel se savršeno uklapa u privlačnu gradsku sliku najstarijega turističkog središta na Jadranu. Sredozemlje, sredozemna klima i okolne planine Kvarnerski zaljev i Opatiju oduvijek čine omiljenom putnom destinacijom i ljeti i zimi.

Hotel Bristol nalazi se u gradskoj jezgri slikovitoga grada Opatije koji još od četrdesetih godina devetnaestog stoljeća slovi kao omiljeno putničko odredište. U neposrednoj blizini hotela idiličan perivoj Angiolina svojim egzotičnim drvećem i biljkama poziva u šetnju.

Ugodni detalji u sobama učinit će Vaš boravak nezaboravnim. Svijetle i diskretne boje, drvom bogati interijer i posebno za ovaj hotel kreirane kupaonice zasigurno će ispuniti Vaša očekivanja. 

Romantičan pogled na more i na njegovan park Angiolina sa balkona soba i apartmana idealno su mjesto za završetak dana.

Sve sobe i apartmani su klimatizirani te opremljeni utičnicama od 220 V, satelitskom televizijom, telefonom i WiFi-em te minibarom i sobnim sefom. 


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservation@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.