PodržimoNaše

Obiteljski odmor na rijeci Mrežnici! Sjedinite se s prirodom i opustite duh i tijelo u "eco-friendly" apartmanu Jurica uz 2 noćenja za dvoje za SAMO 559kn! Kupon je iskoristiv do čak 15.05.'18.!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjedinite se s prirodom i opustite duh i tijelo! Ponuda se može iskoristiti svaki dan u tjednu u periodu od 15.09.2017. do 15.05.2018.!!!


Apartman „Jurica“ smješten je u rustikalnoj drvenoj kući okruženoj voćnjakom, cvjetnjakom i vrtom sa sezonskim povrćem (u proljeće/ljeto). Sa terase se pruža pogled na jednu od najljepših hrvatskih rijeka – Mrežnicu. 

Apartman se nalazi u u staroj drvenoj kući 50 m od rijeke Mrežnice, otvoren je cijele godine i ima peć na drva!

Ova predivna rijeka s mnogobrojnim jezerskim proširenjima i slapovima nastaje iz dviju rijeka koje se spajaju u mjestu Sastavci. 

U 64 km dugom toku nalaze se brojna kupališta, najčešće uz slapove i drevne mlinice, a najpoznatije su one u Sastavcima, Generalskom Stolu, Zvečaju, Mihalić Selu, Galović Selu, Brigu i Dugoj Resi. 


Rijeka Mrežnica obiluje slatkovodnim riječnim ribama i rakovima, te izvorima pitke hladne vode. Idealna je za sportski ribolov, rafting i kupanje ljeti. 

Uživajte u vožnji biciklom uz najljepšu rijeku u Hrvatskoj ili se opustite u miru i ribolovu. Provedite dan u prirodi kroz šetnje šumom i skupljanjem ljekovitog bilja, gljiva i šumskih plodova. Ili se uputite u obližnje toplice. Posjetite obližnji multimedijalni centar bajki, te akvarijum jedinstven u Europi.