Senzacionalno! Ljetovanje u Zadru uz 50% popusta! 3 dana, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi, gratis parking i internet + piće i kolač dobrodošlice, sve za 2 osobe u hotelu President****!

83 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo nikako ne propustite! Ljetujte u jednoj od najpoželjnijih turističkih mjesta na srednjem Jadranu - Zadru uz 50% popusta! Uživajte u predivnom hotelu President**** i njihovom gostoprimstvu uz 2 noćenja s doručkom, piću i kolaču dobrodošlice te korištenju parkinga i interneta! Idealno! Kupon vrijedi do početka rujna!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana, 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi,

gratis parking i internet,

piće i kolač dobrodošlice.

Pješčana plaža Puntamika je udaljena 300m, a kamena plaža oko 500m.

DVOKREVETNA SOBA
Manja je od apartmana, ali će svojom prostornošću i prozračnošću omogućiti gostu vrhunski smještaj.

Dvokrevetna soba s kupaonicom sadrži:
krevet
dva noćna ormarića
pisaći stol
stolica
prostor za odmaranje
fotelja i klubski stolić
trokrilni ormar
sef
televizor
priključak na Internet
elektronski mini-bar


Klima uređaji su u svim prostorijama hotela, pa tako i u svim sobama. Gost ima mogućnost odabira temperature plus ili minus tri stupnja u sobi, a za veće promjene temperature treba obavijestiti recepciju. Postoji mogućnost razlike temperature između sobe i kupaonice. Hotel ima integrirani sustav "Inteligentni hotel" koji se nalazi u svakoj sobi. Ulaskom u sobu uključi se pomoćno svijetlo. Umetanjem kartice gost će aktivirati sve funkcije u sobi (električnu energiju, klima uređaj ..), a isto tako vađenjem kartice sve će se funkcije automatski ugasiti.

Hotel President pruža vrhunsku uslugu gostima i svojom se uslugom može mjeriti s europskim standardima. U restaurantu se jelovnik neprestano mijenja i prilagođava gostovim željama, a svaki detalj, od posuđa i čaša do cvjetnih aranžmana i dekoracija, visoko je estetiziran. Jelovnik je napravljen prema svjetskom trendu sastavljanja jelovnika.


Hotel ima 15 klimatiziranih soba i 12 apartmana, te radi na principu integriranog sustava "Inteligentni hotel". Namijenjen je poslovnim ljudima, koji se žele odmoriti od posla. Usluge gostima: pranje i kemijsko čišćenje rublja, transferi, brodski i kopneni izleti s vodičem, mogućnost iznajmljivanja telefax stroja i fotokopirnog aparata, a isto tako i prijenosnog računala, priključka na Internet, te organizacija najma sportskih terena. Sobno posluživanje je na raspolaganju 24 sata.

Recepcija je u mogućnosti nabaviti karte za sve predstave i događanja u gradu, te organizirati putovanja avio kompanijama. U hotelu se nalazi mjenjačnica samo za goste.

Stoga, bilo kako da dođete u Zadar, kopnom, morem ili zrakom, Zadar Vas očekuje kao dragog gosta, bliskog prijatelja i dobrog znanca. Veliko je zadovoljstvo za Hotel PRESIDENT što može biti Vaš domaćin u toku Vašeg boravka u ovom prelijepom mediteranskom gradu.