[SPLIT] Paket za regeneraciju lica nakon ljeta! Vrhunskih 6 tretmana lica u Salonu Body Balance uz 60% popusta i za samo 99kn! Kupon se može iskoristiti do 14.10.2017.!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očistite, hidratizirajte i pomladite kožu Vašeg lica!!! Paket uključuje: čišćenje lica, peeling, rf ili uzv, maska, ampula hijalurona, kolagena ili kisika, masaža lica sa završnom hidratacijom uz 60% popusta!

Poklonite svojoj koži pažnju i njegu i ona će Vam uzvratiti zdravim izgledom, sjajem i Vaše zadovoljstvo biti će veliko.


Masaža lica izaziva osjećaj vedrine i ugode! Djeluje opuštajuće i otklanja napetost i umor s lica. Masažom lica potičemo cirkulaciju, a masažnim pokretima dovodimo do boljeg tonusa kože i mišića lica. Nakon masaže koža je sjajna, a napetost u mišićima lica nestaje!

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. 

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone te nabijene ione.

Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. 

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.

Podizanje vjeđa i obrva - Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.

Podbradak - Dubinskim zagrijavanjem masnog tkiva i uništenjem masnih stanica RF valovi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj dio kože se zateže, pa se i sam podbradak vidno smanjuje.

Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.