3 dana aktivnog odmora sa posebnom Ayurvedskom hranom, pregledom i konzultacijama u Ayurvedskom centru u hotelu Smogavc u Superior sobi**** s Polupansionom za 2 osobe uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smogavc Hotel otvoren u 2000 i nadograđen 2004. godine sa kategorijom od četiri zvjezdice (Hotel Smogavc PLUS ****). Hotel nudi udobnost u autentičnom stilu i Pohorje i ugodan obiteljski ugođaj. Smješten je u centru mjesta Zreče.

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana, 2 polupansiona sa posebnom Ayurvedskom hranom (doručak i večera) u superior sobi 4*,

paket dobrodošlice,

1 x pregled i konzultacija kod liječnika u Ayurvedskom centru,

besplatan parking i WI-FI,

kromoterapija (terapija bojama).


Ayurvedski programi su posebno učinkoviti preventivno prije i nakon operacije.

Ayurvedski postupci nisu rješenje za sve zdravstvene probleme, ali nude način kroz koji čovjek može postići ravnotežu tijela, uma i duha.


Programi se provode kroz tradicionalne indijske tehnike masaže (abhyanga-purvakarma) trljanjem biljnih i ljekovitih ulja i drugih prirodnih sastojaka za cijelo tijelo, koji se odvija uz četiri ručno usklađena dva masera/fizioterapeuta u suradnji s liječnikom ili ayurvedskoj vaidyo.Kupac dobiva posjet/dijagnozu od liječnika i napisan program prehrane koji se temelji na tjelesnom stanju.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

10 % popusta na terapijski TUI-NA i klasičnu masažu u hotelu; cjelodnevna ulaznica za bazen za Terme Zreče s popustom - za odrasle 7,50 eura i za djecu 5,50 eura.


Hotel ima 26 dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajevima (uključujući jedan s invaliditetom) i 6 apartmana (suite).

U svim instalacijama, kupaonica s tušem ili kadom i sušilom za kosu, TV / Radio, telefon, sef, mini bar, pristup internetu i balkon sa pogledom na Pohorje.


U blizini hotela nalaze se široke otvorene ravnice s gotovo netaknutom prirodom, duboke šume Pohorja. Brojne biciklističke i pješačke staze, planina vodopad Šumik, Lovrenško jezero lječilište Rogla i kulturna baština (kartuzijanskog samostan, etnološki muzej Skomar kuća, Ošlakova kovačnica, ....), prijateljski i gostoljubivi ljudi te ukusna hrana.


U potrazi za odmor i opuštanje u izravnom zagrljaju prirode? Na raspolaganju su Vam različite mogućnosti - od opuštanja u termama Zreče, planinarenja, izleti i prirodna i kulturno-povijesna baština u regiji.


Turizam u Zreče Pohorja prvi put pojavio prije Drugog svjetskog rata. Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanja, toplice na Zreče i agroturizam u tom području.