Ljetni dani stvoreni su za rafting avanturu! Provedite dan u prirodi uz kupanje, zabavu i adrenalin! Mokra avantura Mrežnicom uz 50% popusta! Kupon vrijedi do početka rujna!

152 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite drugačiji vid zabave za vrijeme ljetnih praznika?! Uživajte u "mokroj avanturi" rijekom Mrežnicom u Karlovcu i veslajte sa guštom kroz predivnu prirodu!

MJESTO OKUPLJANJA

Mjesto okupljanja je ispred sjedišta naše agencije na adresi Donji Zvečaj 41, Duga Resa, ispred Restorana DP (stara cesta Karlovac—Josipdol—Senj, 7 kilometara od Duga Rese u smjeru Josipdola, s desne strane uz glavnu cestu nalazi se RESTORAN DP— (parking za one koji dolaze osobnim automobilom osiguran).

Za one koji žele doći vlakom neka kupe kartu do stanice Zvečaj. Za grupe veće od 6 osoba, uz prethodnu najavu, dolazimo besplatno po njih.

VOŽNJA DO STARTNE POZICIJE

Od mjesta okupljanja tj ispred sjedišta naše agencije -slijedi prijevoz do STARTNE pozicije u trajanju od pola sata (15 kilometara)

TEŽINA TRASE

Trasa je III kategorije ukoliko je riječ o visokom vodostaju (vodostaj i kategorija trase može se provjeriti tek nekoliko dana prije izleta), a II kategorije je tijekom niskog vodostaja tj, tijekom ljetnih mjeseci, no to ne umanjuje adrenalinski užitak obzirom, zbog specifičnog oblika COLORADO čamaca, gotovo tijekom čitavog ljeta može se priječi preko svake sedrene barijere kojih na ovoj trasi ima oko 12.

DUŽINA TRASE I TRAJANJE SPUŠTANJA

Trasa je dužine oko 15 kilometara i samo spuštanje traje 2 do 3 sata za vrijeme visokog vodostaja, pa sve do 5 sati za vrijeme nižeg vodostaja i tijekom ljeta kada su česte pauze zbog kupanja i odmora na sedrenim barijerama.


PLOVILA I OPREMA

Plovi se u COLORADO (6 osoba plus skiper) ili DUO RAFTING ČAMCIMA (rafting za dvije osobe – preporuka kod niskog vodostaja): Od opreme dobivate; neoprensko odijelo (ako je temperatura vode ispod 21 stupnja) , kacigu, zaštitni prsluk, vesle i skiper po plovilu.
BROJ OSOBA

Grupa može brojati minimalno 4, a maksimalno 60 osoba.


Obavezna rezervacija termina putem e-maila (kanuking.avantura@ka.t-com.hr) 7 dana ranije uz priložen kod kupona