Posjetite viteški grad Sinj, pitoresknu Dalmatinsku zagoru i kušajte vrhunsku sinjsku spizu! 2 polupansiona za 2 osobe u Hotelu Alkar*** u Sinju, u periodu 21.08.-01.11.17. za samo 839kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite viteški grad sinjske alke i proslavite blagdan Velike Gospe uz vrhunske gastronomske delicije ovog kraja! Dođite i počastite svoja nepca vrhunskom hranom, odmorite se od svakodnevnih obaveza i prepustite odmoru iz snova... Djeca do 7 godina besplatno!

Hotel Alkar***

Hotel Alkar smješten je u oazi mira i prirode.  Omogućite sebi smještaj po Vašoj mjeri. Ukoliko želite mir i udobnost , Hotel Alkar je pravi izbor za Vas. Uz udobnost soba i  balkona sa kojih se pruža pogled sve do Staroga Grada (Gospe Sinjske) koji je jedini takve vrste  u Hrvatskoj, možete doživiti  pogled na povijest i kulturu u Hrvatskoj i to iz Vaše sobe. Uz pjev ptica i zelenilo, odmorite se od svakodnevnih obveza i prepustite se odmoru iz snova. Hotel Alkar u svojoj ponudi ima 50 standardnih soba i 4 obiteljske sobe.

Dvokrevetna soba

Standardna dvokrevetna soba s bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta

Veličina sobe: 18 m2

Ova klimatizirana soba ima TV ravnog ekrana i kauč. Takošer sadrži vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Restoran

Najbolji način za upoznavanje novoga kraja, grada ili države je preko njene gastronomske ponude. Misao i vodilja našega restorana je očuvanje i promoviranje naših tradicionalnih jela. Degustirajte i uživajte u domaćoj kuhinji ovoga kraja. Osim tradicionalne kuhinje u ponudi imamo i standardnu, modernu kuhinju, prilagođenu gostima koji dolaze.

Dođite i kušajte sinjske arambaše, uštipke, janjetinu, pršut ……


Zanimljivosti

Dani Alke i Velike Gospe imaju posebno značenje u gastronomskom kalendaru Hotela Alkar. Uz standardnu cjelogodišnju ponudu restorana hotela Alkar uključili smo nekoliko poznatih, tradicionalnih jela koja se spremaju u ovom kraju za Alku i blagdan Velike Gospe. 

Dođite i počastite svoja nepca vrhunskom hranom restorana hotela Alkar. 

Dobro došli!