[JEDNODNEVNI IZLET - KANJON VINTGAR & BLED] Pobjegnite 17.09.2017. na jednodnevni izlet za samo 145 kuna po osobi sa turističkom agencijom Autoturist-Park i zaljubite se u Bled!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije prema navedenom programu, licenciranog turističkog pratitelja , jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije i troškove organizacije putovanja!

PROGRAM IZLETA:  

                                                                
Polazak autobusa u 7:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje u smjeru graničnog prijelaza Bregana te dalje kroz Sloveniju prema Kranju i Bledu. Po dolasku u Bled odmah nastavljamo prema Vintgaru. KANJON VINTGAR je klisura, smještena na istočnoj strani Nacionalnog parka Triglav, kroz koju teče rijeka Radovna i prostire se u dužini od 1,6 km. Stijene korita visoke su između 50 i 100 metara, a duž cijelog kanjona vodi drvena staza priljubljena uz stjenovite klisure. Preporučamo šetnju u prekrasnom prirodnom okruženju kanjona ispunjenog brojnim malim slapovima, sve do najvećeg slapa Vintgarski šum.  

U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak u BLED, najljepše i najpoznatije slovensko jezero. Slobodno vrijeme za šetnju, odlazak na Bledski grad ili vožnja bledskom pletnom, tradicionalnim čamcem, na Bledski otok uz posjet baroknoj crkvi sv. Marije s odlično sačuvanim freskama te prilikom da zazvonite za sreću i ispunjenje želja! Mi preporučamo da svakako kušate tradicionalnu bledsku slasticu – kremnu rezinu! Slijedi polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.