Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 5 noćenja/6 dana za 2+2 osobe i za samo 4249 kn ili 7 noćenja/8 dana za 2+2 osobe i samo 5989 kn! Ponuda vrijedi za period 18.08.-01.09.2017.

Nalazi se 700 metara od šljunčane plaže i 200 metara od centra Peroja, Villa Anja nudi i bazen i vrt sa roštiljem. 

Besplatan Wi-Fi.

Objekt je udaljen 5 km od Nacionalnog parka Brijuni.

Svi apartmani imaju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i prostor za sjedenje. 

Svaki od njih ima potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom s kuhalom za vodu i aparat za kavu. 

Kupaonice su svi opremljeni s tušem.

Trgovina prehrambenim proizvodima udaljena je 200 metara od objekta. 

Restoran koji poslužuje jela tradicionalne i međunarodne kuhinje, kao i najbliži bar, nalazi se 250 metara.

Na udaljenosti od 300 metara gosti mogu pronaći lokalnog autobusa s redovitim linijama do Glavnog autobusnog kolodvora u Puli, 12 km. 

Dostupno je besplatno parkiralište u okviru objekta.

Peroj je maleno mjesto, gradić u unutrašnjosti Istre, smješten tek kilometar od obale i vrlo blizu Fažane. Spominje se kao ljetna destinacija kao još iz rimskog doba. Smještaj možete potražiti u privatnim apartmanima. To je vrijedan i zanimljiv arheološki lokalitet iz rimskog doba pa ga preporučujemo onima koji žele imati odmor daleko od buke i mora, dok ste u blizini gradova bogate kulturne baštine. 

U ovom gradu možete vidjeti crkvu svetog Stjepana i pravoslavne crkve Sv Spiridona, dok je kratak put od Peroja ćete naići Sv.Foške (zaštitnika reume, artritisa i glavobolje). 

Peroj koristi prednosti svoga položaja na najbolji mogući način. Ima prekrasan pogled na Nacionalni park Brijuni i preporučujemo da uzmete vremena za putovanje 12 km do Pule i posjetiti jedinstveni amfiteatar. Peroj je poznat po svojoj proizvodnji visoke klase maslinovog ulja, koja je jedna od delicija istarske regije.