[ITALIJA] Odmor u čarobnoj Toskani! 2, 3 ili 7 noćenja na bazi polupansiona uz smještaj u sobi Classic za 2 osobe u Hotelu Executive**** već od 1063kn! Kupon je iskoristiv do čak 31.08.2018.!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije: 2, 3 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe! Kupon je iskoristiv do kraja kolovoza 2018., stoga spojite kupone i guštajte do mile volje u čarobnoj Toskani uz ovu neponovljivu ponudu!!!

Hotel Executive, smješten je u stambenoj četvrti Scacciapensieri u mjestu Siena, 10 minuta hoda od željezničke stanice. Sve klimatizirane sobe imaju LCD TV sa satelitskim programima SKY.

Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji uz zeleni park i nudi besplatno parkiralište i odlične autobusne linije u povijesnom centru Siene, 2 km.

Sobe u Executive Hotelu imaju moderan i elegantan dizajn. Imaju vlastitu kupaonicu, mini-bar, a neke čak imaju mali balkon.

Švedski stol za doručak poslužuje se svakog jutra, a kafić je otvoren tijekom dana.

Restoran nudi tradicionalna jela toskanske kuhinje s izborom od mesa ili ribe. Oba izbora i a'la carte opcije su dostupne.