PodržimoNaše

[SHR 50 TRETMANA] Riješite se dlačica najnovijim laserskim sustavom SHR! Čak 50 tretmana dugotrajnog uklanjanja dlačica u Beauty&Laser centru Venus u Zagrebu za 749kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Probale ste sve: brijače, vosak, pincetu, električne depilatore i razne čupkalice s TV-a, bolne i neučinkovite IPL tretmane...SHR sistem je posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna!


Ponuda uključuje: paket od čak 50 laserskih tretmana uklanjanja dlačica laserskim SHR  (Super Hair Removal) aparatom u Beauty&Laser centru Venus, Zagreb.

Paket uključuje: 5x potkoljenice, 5x natkoljenice,5x cijele ruke, 5x bikini,  5x brazilka, 5x stražnjica, 5x pazusi, 5x nadusnice,5x brada, 5x linija trbuha.

SHR je skraćenica za Super Hair Remova, tehnologija trajnog uklanjanja dlaćica sa izvrsnim rezultatima. Sistem kombinira lasersku tehnologiju i metodu pulsirajućeg svjetla čija je prednost postizanje bezbolnog rezultata. SHR u kombinaciji s “In Motion” predstavlja iskorak u trajnom uklanjanju dlačica sa svjetlosnom tehnologijom! 


Prije tretmana potrebno je dlačice dan ranije ukloniti britvicom, 2 tjedna dlačice ne čupati iz korijena!


Rezervacija termina se može napraviti i putem web stranice na linku ovdje.

Tretman je ugodniji nego s konvencionalnim sustavima i koža je bolje zaštićena.   SHR (super hair removal) je nova tehnologija trajnog uklanjanja dlaka sa brzim i izvrsnim rezultatima. 

SHR je najveća revolucija trajnog uklanjanja dlaka. Metoda je posebna jer se preko dlaka prelazi desetak puta za razliku od drugih lasera kojima se prelazi samo jednom. Vrijeme tretiranja je kraće zbog velike repetitivne moći (klasični IPL ima 1 udarac u sekundi dok SHR ima 6-10 udaraca u sekundi).   


Prednosti SHR tehnologije: 

Potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasere. 
SHR istovremeno pomlađuje kožu i ubrzava zacjeljivanje ožiljaka od uraslih dlačica. 
Nema nikakvog crvenila nakon tretmana.
Mogućnost razvoja bilo kakve komplikacije je svedena gotovo na 0%.

Prednost SHR tehnologije je u tome što je potreban manji broj tretmana u odnosu na druge lasere.