[ZAGREB] Lijepe i njegovane ruke i noge!!! Priuštite si savršenu njegu ruku i nogu u Think Pink Beauty Centru u Zagrebu uz SPA manikuru i pedikuru + trajni lak OPI na rukama i nogama za samo 249kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Omogućite sebi lijepe i njegovane ruke i noge uz kupku, piling, masažu, odstranjvanje kožice + masažu serumom za ljepotu ruku i nogu uz vrhunski OPI lak na rukama i nogama 50% povoljnije! Kupon se može iskoristiti do 20.10.2017.!

Cijena uključuje SPA manikuru i SPA pedikuru (kupku, piling, masažu, odstranjvanje kožice + masaža serumom za ljepotu ruku, nogu) + trajni lak OPI na rukama i nogama. 

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima :) A još kad sredite i one na nogama zadovoljstvo je veće ;)) Ovakve stvari ne primjećujete samo Vi, već i drugi! Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.

ODMAH po kupnji kupona potrebna je rezervacija termina minimalno 2 dana ranije na br.tel. 098 177 6940, uz KOD i ID kupona.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Adresa korištenja: Maksimirska 14, Zagreb.

           Radno vrijeme: 11 -20h, subotom 11 - 14 h.