Aktivan odmor uz pregršt sadržaja za 2 osobe u Turističkom Resortu & Hipodromu Vuković uz noćenje s doručkom, roštilj na otvorenom, kupanjem u eko jezeru i brojne druge pogodnosti uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hipodrom Vuković & Turističko zabavni sadržaji Vuković, omogućavaju Vam da nakon pregršt aktivnosti i uživanja, završite vlastiti aktivni odmor mirnim snom, u netaknutoj prirodi, u vrhunskim kapacitetima!

Ponuda sadrži za 2 osobe:
1 noćenje u Turističkom Resortu & Hipodromu Vuković,
Grill menu s roštilja na otvorenom u Grill Zoni "Magic Wood" (ćevapi, lepinja, prilozi),
ulaznica u Turistički Resort Vuković i kupanje u eko jezeru,
obilazak hipodroma u kočiji,
smještaj u Brener House - 1 noćenje s doručkom.

Ponuda dodatno sadrži:
prezentacija Vuković konja i pristupa konjičkom sportu (15min),
sportsko-rekreativno jahanje za 2 osobe u trajanju od 30 minuta, 
rent a bike za 2 osobe na 60 minuta.Popust 25% na kupnju sportsko-rekreativnih rekvizita:
lopta za nogomet,
odbojku,
bagminton,
uže za preskakanje itd u Vuković Shop-u.

Popust 40% na animatorski program za djecu i obilazak Mini Zoo Parka.

Kupci programa obavezno moraju nositi narukvicu koju će zaprimiti na ulazu u Turistički Resort Vuković tokom svoje konzumacije.O Hipodromu Vuković

Hipodrom Vuković je kategoriziran kao srednje veliki hipodrom koji objedinjuje sve grane konjičkog sporta, što je u svijetu rijetkost. Uređen je po uzoru na pariški Longchamp, na kojem je prvu utrku sa svoje jahte pratio i francuski vldar Napoleon III, nećak slavnog Napoleona. Hipodrom je projektiran s pješčanom stazom za galopske utrke dugom 2400m, kakvom se mogu pohvaliti samo rijetki hipodromi na svijetu. Danas se hipodrom prostire na 40ha i na njegovoj površini nalazi se pješčana galopska staza dužine 1200m i širine 20m. Štalski prostor za konje, sastoji se od 3 štale u kojima je smješteno 80 konja, iako hipodrom posjeduje i nekoliko montažnih štala koje služe za prihvat gostujućih konja. Hipodrom Vuković nudi šarolik izbor zabave kako za Vaše najmanje, tako i za one odrasle.O turističko-zabavnom parku Vuković

Turističko-zabavni park Vuković objedinjuje i predstavlja vodene, sportsko-rekreativne, zabavne, edukativno-povijesne, gastronomske, smještajne sadržaje i kapacitete! Mimo brojnih sadržaja, također vodimo brigu i o brojnim igrama, te manifestacijama, kako bi smo Vam osigurali potpuni doživljaj neovisno o tome posjećujete li nas sa svojom obitelji, prijateljima, poslovnim suradnicima, ili nekim drugim Vama bliskim ljudima. Turističko-zabavni park Vuković omogućuje ugodan i zabavan dan, vikend, ili boravak kako za Vas odrasle tako i za Vaše mališane! Posjetite nas!Eko jezero Vuković

Ne morate putovati na more da bi ste iskusili čari slane vode, već Vas srdačno pozivamo na Hipodrom Vuković & Turističko zabavni sadržaji Vuković, na fenomenalnoj međunarodnoj lokaciji, u srcu šume, voćnjaka, i ljetne hladovine! Pozivamo vas na opuštanje i doživljaj kupanja u jednom od rijetkih termalno mineralnih jezera na ovom području sa prirodnim izvorom termalne vode.

Nakon kupanja u svježem slanom jezeru, i osvježavanja duha i tijela, možete se istuširati na zajedničkim dostupnim vanjskim tuševima, i uživati u pogledu na Hipodrom i konje u našem Coffee & Cocktail Bar-u, uz dnevnu glazbu, ili pak u večernjim satima ugodno večerati s Vašim najmilijima na našoj restoranskoj ili barskoj terasi.

Također Vam stojimo na raspolaganju s brojnim sportsko- rekreativnim rekvizitima, te grill mogućnostima.

Brener House:

4 X 1/2 (dvokrevetna soba), zajednički toilette, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija
Max kapacitet: 8 osobaMini ZOO PARK


Mini Zoo park nalazi se u sklopu parka hipodroma, te je zbog toga omiljeno mjesto za opuštanje i razonodu. Primarno je Mini Zoo park podržavao brojne vrste životinja – sisavce, ptice, gmazove, vodozemce i ribe, sa gotovo svih kontinenata, no zbog epidemije, Mini Zoo park je izgubio brojne životinje, te je u procesu rehabilitacije. Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u procesu rehabilitacije Mini Zoološkog Vrta, jednako kao što i mi sudjelujemo u brojnim programima zaštite ugroženih vrsta, te udovoljite Vašim mališanima, osiguravajući im vlastitu životinju odnosno ljubimca u našem i Vašem Mini Zoološkom Vrtu.


CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na + 387 35 232 184