Uživajte u cjelodnevnom kupanju u prelijepom AQUAPARKU ADAMOVEC u malenom mjestu Adamovec u Prigorju ;) Finska sauna, parna kupelj i biosauna, tuševi iznenađenja, hladni bunar, kneip za noge, relax zona...

U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za vas i vaše društvo. Svijet sauna nudi oazu opuštanja i relaksacije u finskoj sauni, parnoj kupelji i biosauni. Tu su i kneip za masažu nogu, hladni bazen za uranjanje te tuševi iznenađenja.

Aquapark Adamovec - SPA paket za jednu osobu 

Bazeni su opremljeni divljom rijekom, bazenom s plažom, toboganom i gejzirom i raznim atrakcijama

Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode.Self- service restoran namjenjen je korisnicima bazena koji u svakom trenutku mogu prizalogajiti nešto od gotovih jela ili pak naručiti jelo po narudžbi. Restoran posjeduje 150 sjedećih mjesta i moderno uređenu vanjsku terasu stvorenu za uživanje na svježem prigorskom zraku.

15 000 m2 atraktivnih unutarnjih sadržaja

 rekreacijski bazen s masažama i gejzirima

            bazen plaža površine je 220m2

            bazen sa slapovima i masažama 

            dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20m2