[ISTARSKI NOVIGRAD do 10.09.'17.] Po prvi puta na Crnom Jaju! Maksimalno uživanje za dvoje u prekrasnoj Istri uz smještaj na 3 ili 7 dana s doručkom u PANSIONU EMAUS već od 1229 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pansion EMAUS smješten je na samom ulazu u Novigrad, nedaleko nove marine Nautica, usred prostranog parka, udaljen svega 200 metara od mora i 10 minuta šetnje od centra grada!

Pansion Emaus je smještajni objekt kategorizacije 3 zvjezdice smješten u Novigradu u Istri. Objekt je u svibnju ove godine preuzet u obiteljsko vlasništvo te su sobe, restoran i teresa preuređeni i opremljeni novijom i modernijom opremom. U sklopu objekta nalazi se 23 dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom opremljene sjedećom garniturom, mini frižiderom i TV-om ravnog ekrana. 

Također, moguće je postavljanje pomoćnog ležaja bez dodatne nadoplate. Objekt ima veliki restoran s terasom gdje se služe doručak i večera. Doručak je koncipiran kao buffet, dok za večeru gosti biraju između 4 menija (2 riblja, 2 mesna) koji uključuju juhu, predjelo, glavno jelo i desert. U sklopu objekta nalazi se veliki park s mediteranskim drvećem s igralištem za djecu (klackalice, vrtuljak, ljuljačke, tobogan), golovima za mali nogomet te ležaljkama za odmor u hladu. Također, unutar objekta nalazi se igraonica za djecu opremljena s igračkama za najmlađe i stolnim tenisom. 

Više o Novigradu

Novigrad, nekad mirno ribarsko mjestašce, postao je s godinama primamljivo odredište turistima iz čitave Europe pa i svijeta, od kojih se mnogi redovito vraćaju. Postajući jedno od najpoželjnijih mjesta turističkog boravka i odmora, Novigrad je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, onu prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu, tako svojstvenu malim mediteranskim gradićima.

Novigrad je upravo jedan od njih - graditeljski biser prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, ali i vrhunskih gastronomskih delicija i drugih atributa koji će boravak u gradu svakome učiniti više no ugodnim te ga nagnati da se ovdje ponovo vrati.
"Istražite ljepote sjeverozapadne Istre"

Gradske zidine prigrlile su i sačuvale svu bogatu povijest ovoga grada, njegovu vrijednu spomeničku baštinu, tradiciju i kulturu, sve ono što čini raskošno povijesno nasljeđe grada čiji prvi pisani spomen seže čak u daleku 599. godinu. Nastao na temeljima ili u blizini nekoliko povijesnih naselja koji se spominju na ovome području - Neapolisa u 7. stoljeću, zatim Civitas Nove u 9. te drevne Emone, Aemonie, u 12. stoljeću, Novigrad je mjesto burne i bogate prošlosti.

Ako ste strastveni ljubitelj sporta, kulturnih događanja, koncerata, zabave za djecu ili noćnih provoda, mali ribarski gradić Novigrad Vam nudi garantiranu zabavu i pregršt događanja za sve uzraste. Svakako treba izdvojiti nezaobilazna događanja u Novigradu kao što su Gnam-Gnam Fest, Astro party Lunasa, Večer uličnih čarobnjaka, Etno pod zvonikom i ex-tempore likovni i fotografski natječaj. Pred vama je popis svih događanja u Novigradu i regiji koja će se održati u narednom razdoblju.